Deze maand
nov '20
dec '20
jan '21
feb '21
mrt '21
apr '21
mei '21
jun '21

Beste muziekliefhebber,


We hopen dat u en de mensen om wie u geeft in goede gezondheid verkeren. Volgend op de maatregelen die de regering van het Brussels gewest afgelopen weekend communiceerde zijn wij genoodzaakt om alle publieke evenementen af te lassen tot (voorlopig) 19 november. Het Mozart Requiem dat plaats zou vinden op 30 oktober en 1 november zal hierdoor tot onze grote spijt niet kunnen doorgaan.

Het hele team van het Belgian National Orchestra betreurt dit nieuws ten zeerste. We zouden niets liever willen dan u dezer dagen te verwennen met Mozarts mysterieus meesterwerk, ongetwijfeld een krachtige remedie om uw gedachten af te leiden. Tijdens de afgelopen concerten, voelden we opnieuw hoe muziek kan inspireren, ontspannen en verbinden. Desondanks voelt deze beslissing als de enige juiste. Onze burgerzin primeert en alleen zo kunnen we het virus verslaan.
 

Wat gebeurt er met uw ticket(s) ?

De waarde van uw ticket wordt omgeruild in een BOZAR krediet dat u tot en met juni 2022 kan gebruiken voor Belgian National Orchestra concerten.

Dit BOZAR krediet zal u zo snel mogelijk worden toegevoegd aan uw waardebon die u bij het begin van het seizoen kocht.

Indien u hierover nog vragen heeft kan u contact met BOZAR opnemen via tickets@bozar.be of 02/507 82 00 (open van dinsdag tot en met vrijdag van 11 tot 17 uur).


Alvast bedankt voor uw begrip en geduld. We hopen u in betere tijden te kunnen ontvangen voor een concert van het Belgian National Orchestra.

Zorg goed voor uzelf en uw naasten,

Met vriendelijke groeten,


Het team van het Belgian National Orchestra

 

Volg onze reis via 

 Logo FB    Logo Insta    Logo LinkedIn

Het Belgian National Orchestra heeft een heel eigen plaats in de culturele wereld verworven. In de programmakeuze ligt de nadruk op werken die spraakmakend en vernieuwend zijn maar ook op het ontdekken van minder gekende muziek. Zo schept het Belgian National Orchestra een boeiende dialoog met een uiteenlopend publiek. Het orkest staat onder leiding van de Amerikaanse dirigent Hugh Wolff, met Hans Waege als intendant en met BOZAR als geprivilegieerde partner.

Solisten van wereldformaat voelen zich aangetrokken tot dit concept. Vilde Frang, Gidon Kremer en Rolando Villazón behoren tot de aansprekende namen. Net zoals pop-rock-artiest Ozark Henry de toekomstige generatie begeestert met vernieuwende impulsen.

Dit seizoen verwelkomt het Belgian National Orchestra solisten als Daniel Lozakovich, Victor Julien-Laferrière, Paul Lewis, Sophie Karthäuser en Colin Currie. Gastdirigenten zijn onder meer Ian Page, Cristian Măcelaru en Hartmut Haenchen.  Al deze toptalenten nodigen u uit om hier met hen kennis te maken.