Muziek is bij uitstek een emotie om te delen. Dat is waarom we zoveel waarde hechten aan een gemeenschap waarin die verwantschap kan bloeien. Onze Ambassadors laten als individu hun hart spreken en ontdekken zo dat verbondenheid een van de grootste rijkdommen in het leven van vandaag is.” Hans Waege, Intendant


U kiest uit twee formules:

Uno Individueel lidmaatschap voor € 60 per jaar
Duo Lidmaatschap voor 2 personen (vrij naar keuze) voor € 110 per jaar


Voordelen:

20% korting op uw tickets 

 

Als Ambassadeur ontmoet u tijdens exclusieve momenten andere muziekliefhebbers die uw passie delen. Bijvoorbeeld tijdens de twee ontmoetingsmomenten met onze muzikanten. Een unieke gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen en hen beter te leren kennen.

Daarnaast bent u welkom op twee besloten generale repetities, een bijzondere beleving. Dat geldt evenzeer voor uw aanwezigheid op de voorstelling van het nieuwe seizoen. Een heerlijk voorproefje van onvergetelijke momenten in de loop van het jaar. Daarnaast nodigt intendant Hans Waege u persoonlijk uit voor twee inleidingen op een concert waarin hij duiding geeft. U ontvangt informatie over de data en inhoud van deze evenementen in de speciale nieuwsbrief voor onze Ambassadeurs.

Al deze privileges zijn exclusief voor de Ambassadeurs van het Belgian National Orchestra.