Als je deelt, wordt alles zoveel waardevoller

Welkom bij Ambassadeurs van het Belgian National Orchestra

Muziek roept bij iedereen andere emoties op en dat maakt elk concert van het Belgian National Orchestra voor iedereen zo’n bijzondere en individuele beleving. Het is dan ook onze missie om de diepten van de menselijke ziel te verkennen. Het gevarieerde programma-aanbod is hiervoor een rijke stimulans.

Maar muziek moet ook verenigen. Veel trouwe bezoekers van onze voorstellingen willen dan ook hun betrokkenheid bij het Belgian National Orchestra een extra dimensie geven. Daarom hebben we een concept ontwikkeld om u dichter bij onze muzikanten, andere bezoekers en de wereld van het Belgian National Orchestra te brengen: Ambassadeurs.

Ambassadeurs van het Belgian National Orchestra: verenigd door dezelfde passie

Ambassadeurs is een groep van mensen gepassioneerd door hetzelfde: liefde voor onvergetelijke muzikale ervaringen. Onze Ambassadeurs geven door hun financiële steun het Belgian National Orchestra extra zuurstof. Om nieuwe horizonten te verkennen. Om blijvend impulsen te geven aan het hoogstaande artistieke niveau. Maar ook om onze ruim 80 muzikanten een hart onder de riem te steken. Zonder steun en betrokkenheid van onze Ambassadors zou hun creativiteit worden beknot. Het engagement en de vrijgevigheid versterken ons én verbindt gelijkgestemden.

Hoe wordt uw ervaring als een van onze Ambassadeurs verrijkt?

Geven, maar daarvoor veel terugkrijgen. Dat is de filosofie van het Ambassadors-concept. Als Ambassadeur ontmoet u tijdens exclusieve momenten andere muziekliefhebbers die uw passie delen. Bijvoorbeeld tijdens de twee ontmoetingsdagen met onze muzikanten. Een unieke gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen en hen beter te leren kennen.

Daarnaast bent u welkom op twee besloten generale repetities, een bijzondere beleving. Dat geldt evenzeer voor uw aanwezigheid op de voorstelling van het nieuwe seizoen. Een heerlijk voorproefje van onvergetelijke momenten in de loop van het jaar. Daarnaast nodigt intendant Hans Waege u persoonlijk uit voor twee inleidingen op een concert waarin hij duiding geeft. U ontvangt informatie over de data en inhoud van deze evenementen in de speciale nieuwsbrief voor onze Ambassadeurs.

Uiteraard willen we onze waardering voor u als Ambassadeur tonen met financiële voordelen. U hebt recht op 20% korting op de ticketprijzen (cat. I, II en III) en 10% op de abonnementen.

Al deze privileges zijn exclusief voor Ambassadors van het Belgian National Orchestra.

Hoe wordt u een van onze Ambassadeurs?

U kiest uit drie formules.

  • Uno : Individueel lidmaatschap voor € 60 per jaar
  • Duo :Lidmaatschap voor 2 personen (vrij naar keuze) voor € 110 per jaar
  • Familie : Lidmaatschap voor 2 volwassen en hun kinderen onder de 18 jaar voor 90€

 

“Muziek is bij uitstek een emotie om te delen. Dat is waarom we zoveel waarde hechten aan een gemeenschap waarin die verwantschap kan bloeien. Onze Ambassadeurs laten als individu hun hart spreken en ontdekken zo dat verbondenheid een van de grootste rijkdommen in het leven van vandaag is”

Hans Waege
Intendant