Als bedrijf kan je partner worden van het Belgian National Orchestra. Ons orkest staat voor uitmuntendheid, traditie en innovatie, cultuur en schoonheid… waarden en kwaliteiten die we graag delen met onze partners.

We bieden u graag rijke en intense ervaringen die een positief effect zullen hebben op uw organisatie. Onderstaand enkele voorstellen die we tailormade voor u en uw onderneming kunnen uitwerken
 

CORPORATE PHILANTHROPISTS

U kan het Belgian National Orchestra op vele manieren ondersteunen: sponsoring, het opzetten van specifieke programma’s, het aankopen van een instrument, het ter beschikking stellen van vaardigheden… we bouwen graag een uniek partnership uit.

 

CORPORATE SYMPHONIC PARTNER

Een concert van het Belgian National Orchestra is een uitstekend evenement om uw klanten, prospecten en zakenrelaties mee naartoe te nemen. Het creëert een unieke gelegenheid om mensen op een verrassende en interessante manier samen te brengen, netwerken te onderhouden of gewoon om muzikaal plezier te doen.

Het Belgian National Orchestra biedt zijn corporate partners tal van flexibele formules aan. Aarzel niet om ons te contacteren zodat we samen een mooi programma kunnen uitwerken.


Isabel Lowyck
Marketing Manager
+32 (0)2 552 04 69
marketing@nationalorchestra.be