Bouw mee aan de toekomst van ons orkest

 

Beste muziekliefhebber

Kunst is het kloppend hart van onze samenleving. Het voorbije jaar hebben we intens ervaren hoe groot de emotionele meerwaarde van muziek is op ons gemoed.

Het Belgian National Orchestra wil u ook de komende jaren onvergetelijke muzikale momenten bezorgen. Daarom investeren wij in kwaliteit. Een sprekend voorbeeld is de repetitieruimte die in aanbouw is.

Deze nieuwe ruimte is zo bijzonder omdat ze de omstandigheden van de concertzaal in Bozar perfect nabootst. Voor onze muzikanten is dat een enorme verrijking. Maar zo’n project betekent financieel een grote inspanning. Daarom durven wij een beroep te doen op u, en op onze talrijke sympathisanten.

Wenst u een of meer symbolische stenen van de nieuwe repetitieruimte financieel te dragen? Uw gift is welkom op rekening BE15 6790 0024 5530 met vermelding ‘Mijn steentje(s) voor het orkest’.

Voor elke gift van 40€ of meer ontvangt u een fiscaal attest dat recht geeft op een belastingvermindering.

Voor vragen kunt u terecht bij Dhr Nicolas Schoevaerts, onze Marketing officer: per telefoon op +32 2 552 04 60 of per e-mail op nicolas@nationalorchestra.be