Deze maand
mei '20
jun '20
jul '20
sep '20
okt '20
nov '20
jan '21
mrt '21
apr '21
jun '21

Beste muziekliefhebber,

 

Het is erg stil en leeg geworden in onze vaste residentie de zaal Henry Le Boeuf. We keken er al lang naar uit om u ons boeiend programma te laten beleven, maar in de huidige omstandigheden primeert de gezondheid van het publiek, de werknemers en de artiesten. Daarom worden, in lijn met de strikte instructies van de overheid, alle concerten van het Belgian National Orchestra geannuleerd tot en met 5 april. Wie reeds een ticket heeft betaald wordt persoonlijk gecontacteerd over de terugbetaling of de omruil. We doen ons uiterste best om dit administratief zo vlug mogelijk te regelen. Natuurlijk zouden we het fijn vinden indien u kiest voor een omruil.  Om die manier blijven we elkaar zien en steunt u ons huis in deze moeilijke tijd.  Wij hebben er alvast voor gekozen om onze freelance medewerkers voor deze plots afgezegde producties een eerlijke vergoeding te bieden.,   

Hoe de toekomst er na 5 april uit ziet, weten we nog niet. Het Belgian National Orchestra volgt uiteraard de evolutie van de Coronavirus epidemie en de beslissingen van de overheid op de voet. Aarzel daarom niet om de actuele situatie te volgen op de website van het Belgian National Orchestra

https://www.nationalorchestra.be/ of op deze van BOZAR https://www.bozar.be/nl .

We blijven ook actief op onze social media (facebook en instagram).

We hopen dat u deze bijzondere situatie kan begrijpen. We werken met man en macht aan onze toekomst na de coronacrisis omdat we ons publiek waarderen en u de mooiste concertbelevingen willen blijven aanbieden.

Zorg goed voor uzelf en uw geliefden.


Het team van het Belgian National Orchestra

 

Het Belgian National Orchestra, dat werd opgericht in 1936, is de geprivilegieerde partner van BOZAR.

Sinds 2017 staat het orkest onder leiding van de Amerikaanse dirigent Hugh Wolff. Het Belgian National Orchestra treedt op met solisten van wereldformaat als Vilde Frang, Gidon Kremer en Rolando Villazón. Verder investeert het Belgian National Orchestra in de toekomstige generatie luisteraars en deinst het niet terug voor vernieuwende projecten, zoals met pop-rock-artiest Ozark Henry.

Dit seizoen treedt het orkest op met solisten als Khatia Buniatishvili, Renaud Capuçon, Jonas Kaufmann, Nelson Freire, Steven Isserlis, Michelle DeYoung en Branford Marsalis, onder leiding van gastdirigenten als Stanislav Kochanovsky, Cristian Măcelaru en Hartmut Haenchen. Zijn discografie, voornamelijk op het label Fuga Libera, geniet internationale erkenning.