MAAK MUZIEK TOEGANKELIJK!

 

don

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een rijke ervaring om een van de uitvoeringen van het Belgian National Orchestra te kunnen bijwonen in de schitterende omgeving van Henry Le Bœuf Hall in het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR) in Brussel. Elk jaar hebben niet minder dan 70.000 toeschouwers zoveel geluk. Sommige mensen hebben echter niet de mogelijkheid om ervan te genieten. Daarom draagt het Nationaal Orkest van België bij aan het toegankelijk maken van cultuur en klassieke muziek, met name door het organiseren van schoolprojecten.

Vandaag willen we een beroep doen op uw gulheid om te helpen uw passie voor muziek door te geven aan een publiek dat minder met cultuur in contact komt. We willen u immers vragen een bijdrage te leveren – klein of groot – zodat kinderen uit het bijzonder onderwijs kunnen deelnemen aan onze ’interactieve concerten’. Tijdens deze concerten krijgen deze kinderen de kans om in een aangepast kader symfonische muziek te ontdekken. Met dit project willen we voor deze kinderen een workshop op maat ontwikkelen, muziektherapeuten opleiden en specifiek pedagogisch materiaal uitbrengen.

We rekenen op uw steun om de nodige € 22.000 in te zamelen. Dankzij uw actieve deelname aan dit project kunt u ons helpen de artistieke waarden van onze organisatie en uw voorliefde voor muziek uit te dragen!

We bedanken u alvast van harte voor uw kostbare steun en vrijgevigheid.

 

In geval van vragen kunt u terecht bij mevrouw Marie-Charlotte Castellini, onze Sponsoring en PR Officer :

  • per telefoon op +32 2 552 04 69
  • of per e-mail op marie-charlotte@nationalorchestra.be

 

Geef vandaag op rekering : IBAN BE22 0042 5033 1347 - BIC GEBABEBB
Met vermelding van : ‘BNO muziek voor iedereen’ + uw voor- en achternaam
 

 

Voor elke gift van € 40 of meer ontvangt u een fiscaal attest dat u recht geeft op een belastingvermindering.