The essentials

De allermooiste muziek uit de canon, uitgevoerd door het Nationaal Orkest van België en de grootste artiesten van het moment: luister je graag naar klassieke muziek, maar zie je niet altijd meer het bos door de bomen, dan is deze reeks geknipt voor jou.

Abonnement op vrijdag

Op vrijdagavond presenteert het Belgian National Orchestra in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten elf fascinerende concertprogramma's, waarin proevertjes naast klinkende delicatessen staan. De concerten van ons huisorkest op vrijdag vormen het perfecte ontspanningsmoment na een drukke week.

Abonnement op zondag

Geen betere manier om het weekend goed af te sluiten, dan met een heerlijk concert met klassiekers op het programma. Het Nationaal Orkest van België geeft je met deze concerten frisse energie voor de start van de week.

A la carte

Je maakt graag je eigen keuzes qua timing en uitvoerders, en je wil toch graag zeker zijn van een uitstekende plaats tegen een aantrekkelijk tarief? Kies dan voor onze à la carte-formule!

 

Flex Symphonic

EEN VEREENVOUDIGDE FORMULE VOOR MEER VRIJHEID EN EMOTIES

Je bent happig op kwaliteitsvolle momenten, maar wilt ze ook zelf kunnen inplannen? Het Belgian National Orchestra heeft speciaal voor jou Flex Symphonic uitgedacht, met als motto: vrijheid.
Uit een selectie van tien uitzonderlijke concerten kies je de concerten die je het meeste doen watertanden. Je bent een bepaald kleine of grote eter? Geen zorg, je krijgt de keuze uit 3, 6 of 8 concerten: bij elke formule krijg je een smakelijke korting.

PLUS Days