Ao Li

Solist

De bas-bariton AO LI studeerde zang aan de Shandong Normal University. Hij was lid van het Merola Program en van het Adler Program in de San Francisco Opera, waar hij onder andere de rol zong van Lorenzo in I Capuleti ei Montecchi, Ascanio Petrucci in Lucrezia Borgia, Don Basilio en Fiorello in Il Barbiere di Siviglia en Ben Weatherstaff in de wereldpremière van The Secret Garden (Nolan Gasser). In het National Centre for the Performing Arts van Beijing vertolkte hij de titelrollen in Le Nozze di Figaro en Don Pasquale. Hij trad ook op in het Seoul Arts Center, het Spoleto Festival USA, het Lincoln Center Festival en het Macau International Music Festival. Ao Li is laureaat van de Placido Domingo Operalia World Opera Competition, de Metropolitan Opera National Council Auditions en de Mount Fuji International Opera Competition of Shizuoka.

China, 08/02/1988, Dezhou - Bas

Upcoming concerts

Concertmomenten
vr 01.06.18 20:00
za 02.06.18 20:00

Concert met de laureaten van de Koningin Elisabeth wedstrijd zang

Al meer dan 75 jaar ervaren we tijdens de Koningin Elisabeth Wedstrijd een gans palet aan emoties: passie, vreugde, droefheid, nostalgie en sympathie… het moment waarop het grote repertoire in fase gebracht wordt met de hedend

Concertmomenten
do 31.05.18 20:00
ma 04.06.18 20:00

Concert met de laureaten van de Koningin Elisabeth wedstrijd zang

Al meer dan 75 jaar beroert de Koningin Elisabethwedstrijd met een veelkleurig palet aan emoties: passie, vreugde, verdriet, weerstand, sympathie … een eenwording met de ‘grote’ muziek in een wereld die veel veranderd is.