Belgian National Orchestra

NOB Kids

Secundair onderwijs

MUZIEK MET KLASSE  12 > 25 JAAR

PRESTIGIEUS AVONDCONCERT van het Nationaal Orkest van België  voor maar 6 euro!

Hier hoort een inleiding bij!

Muziek komt nog meer tot leven wanneer je de mens achter de muziek kent. Daarom nodigen we de dirigent, solist of componist uit om meer duiding te geven bij het concertprogramma. Er wordt niet alleen gesproken over de stukken die gespeeld worden, maar vaak ook over hoe dit concert tot stand kwam, de specifieke voorbereidingen, achtergrondinformatie bij dit concert. 

MUSICA MAESTRO  12 > 18 JAAR

EEN PEDAGOGISCH CONCERT DAT IN DE SMAAK VALT

Musica Maestro richt zich tot jongeren van 12 tot 18 jaar. Deze totaalvoorstelling gaat door in de grote zaal van het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Fragmenten van bekende composities begeleiden er projecties op groot scherm. Dirk Brossé leidt en presenteert het project, dat een mooie ondersteuning biedt aan het muziekonderwijs in het secundair onderwijs. Een pedagogisch dossier zal helpen dit avontuur voor te bereiden.

 

 

 

Het Nationaal Orkest en jongeren

Cultuur voor iedereen: daar werkt het NOB aan mee. Daarom is het (w)onderwijzen aan jongeren ook voor ons van belang. De kracht van onze jeugdprojecten ’15-’16 zit in de spanning tussen ons en onze doelgroep. Geestdrift werkt langs twee kanten, altijd!

 

Welke FAN van het NOB bent u?

Als FAN van het Nationaal Orkest van België draagt u bij tot de ontwikkeling van ons artistieke project.

Newsletter